Thailändsk gryta

Luktar helt underbart.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

600 g kycklingfilé
1 msk matfett
1 gul lök
200 g champinjoner
½ msk röd currypasta
1 dl vatten
1 msk kycklingfond
2½ dl matlagningsgrädde
1 burk skivade bambuskott 227 g varav 140 g bambu
Salt
Peppar

Gör så här

Strimla kycklingen och bryn i matfett. Hacka löken. Skiva svampen. Låt lök, svamp och currypasta fräsa med ett par minuter.

Späd med vatten, fond och grädde. Koka i 5 minuter.

Lägg i bambuskott och smaka av med kryddor. Servera med ris, grönsallad och tomater.
Visningar:
2480
Sparat:
11

LIKNANDE RECEPT

Kycklinggratäng
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Underbar kladdk
av Elis
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader
Mina barns gott
av Pomero
över 2 månader