Tomat- och chilisill

Betyg (0 röster)
Antal personer
8 st

Ingredienser

2 burkar matjessill (ā 200 g)
1 dl tomatpuré
1/2 dl olja
2 msk vinäger
1 msk honung
1 chilipeppar röd, finhackad

Gör så här

Låt matjessillen rinna av och torka den noga med hushållspapper. Skär den i 1 cm breda bitar. Blanda tomatpuré med övriga ingredienser. Varva sill och tomatmarinad i en stor burk med lock. Låt stå kallt 1 dygn innan servering.
Visningar:
1149
Sparat:
8

LIKNANDE RECEPT

Chilisill recept
Citron- och chi..
av Jessika
över 2 månader
Krämig chilisil..
av Fetgnu
över 2 månader
Vitlöks och chi
av Angie87
över 2 månader
Chilisill
av
över 2 månader
Enkel chilisill
över 2 månader