Torkat sidfläsk i ugn

Väldigt gott att skära skivor av för att lägga som pålägg eller för att äta som tilltugg till fil eller en vanlig norrbottnisk bruta (tunnt tunnbröd med mjölk).

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

Minst 8 hg rimsaltat sidfläsk med svål
Salt

Gör så här

Salta fläskbiten som du saltar vanligt färskt sidfläsk
Lägg svålen nedåt
Låt allt stå ca 4 timmar i 125 graders ugnsvärme
Ps Prova gärna med att skära fläsket i mitten för att se om det är klart
Visningar:
5155
Sparat:
54

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Köttfärsgratäng
av anenik
över 2 månader