Torrsaltad Sik

Gott pålägg

Betyg (0 röster)
Antal personer
1-4

Ingredienser

Sik
Saltlake 10% (1 dl salt och 9 dl vatten)

Gör så här

Rensa siken och gör en saltlake
med 1 del salt och 9 delar vatten.
koka upp saltlaken så att saltet löses
upp och låt den kallna .
Lägg siken i ett kärl , täck över den med
saltlaken och tillslut kärlet.
Du kan förvara den svalt eller också
i kylskåp. Ta efter behov.
Detta är ett supergott pålägg.
Visningar:
861
Sparat:
6

LIKNANDE RECEPT

Riktigt smarrig..
över 2 månader
Drottningkaka m
av zonale
över 2 månader
Mockarutor / Kä
över 2 månader
Maräng Tårta..
av Reiko
över 2 månader
Johannas toppen..
över 2 månader
Gullans kaka
över 2 månader