Torsk á la Jonsson

Enkel och supergod fiskgryta som går fort att laga.

Betyg (2 röster)
Antal personer
2 st

Ingredienser

1 pkt torsk à 400 g
1 msk margarin till stekning
1 burk creme fraiche
2 msk hummerfond (BONGS)
½ dl mjölk
Citronpeppar
Salt

Gör så här

Stek torsken i små bitar. När torsken är vit helt igenom, häll på creme fraiche och mjölken och hummerfonden. Krydda efter behag med citronpeppar och salt.Låt puttra en stund.

Servera med kokt potatis och tomatklyftor
Visningar:
2865
Sparat:
43

LIKNANDE RECEPT

Torsk recept
Torsk gratäng
av Lena
över 2 månader
Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Fisk-Favoriten
av Lucaso
över 2 månader
Lax i dillsås
av Queenie
över 2 månader