Torsk med creme fraiche

Lättlagad fiskrätt

Betyg (2 röster)
Antal personer
2 st
Torsk med creme fraiche

Ingredienser

400 gram torskfilé, frusen
2,5 dl / 1 burk creme fraiche, helst smaksatt
2,5 dl matlagningsgrädde
1-2 dl riven ost
1 lök
1 nypa frusen dill

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader.
Tina upp torsken så den går att skära i sär.
Skär torsken i fyra små bitar och lägg den i en ugnsform.
Blanda ihop matlagningsgrädden med creme fraichen i en bunke, rör om tills det inte finns några klumpar kvar.
Häll sen blandningen över fisken.
Skär löken i så stora eller små bitar som du själv önskar, och häll sen över den på fisken.
Toppa med riven ost och tillsätt tillslut dillen.
Sen in i ugnen i ca 20 minuter.
Sen kan du även använda dig av tomater, paprika eller vad du själv tycker.
Gott att äta till ris eller potatis.
Visningar:
25721
Sparat:
44

LIKNANDE RECEPT

Torsk recept
Torsk gratäng
av Lena
över 2 månader
Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Fisk-Favoriten
av Lucaso
över 2 månader
Lax i dillsås
av Queenie
över 2 månader