Torsk med grönt ägghack

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

400 g torskfilé, alt kolja eller sej
4 dl vatten
1 fiskbuljongtärning
50 g smör eller margarin
2 hårdkokta ägg
1 msk söt senap
1 msk osötad senap
ca 1 dl hackad persilja

Gör så här

Koka upp vatten och buljong, dela färska filéer eller skiva ett halvtinat block. Sjud fisken i 6-10 minuter. Hacka äggen. Smält matfettet i en liten kastrull, lägg i ägghacket när matfettet börjar skifta färg. Fräs några sekunder, sätt till senap, 1 dl av fiskspadet samt persiljan.
Visningar:
734
Sparat:
4

LIKNANDE RECEPT

Torsk recept
Torsk gratäng
av Lena
över 2 månader
LCHF Ägghack me..
av Mija74
över 2 månader
Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Fisk-Favoriten
av Lucaso
över 2 månader