Torsk med tomat och oliver

Betyg (2 röster)
Antal personer
2 st

Ingredienser

300 g färsk torskfilé
salt
peppar
2 tomater
6 marinerade soltorkade tomater
8-10 svarta oliver
50 g grekisk fetaost

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader. Flå helst tomaterna, alltså doppa dem ca 30 sekunder i kokande vatten så att man kan dra bort skalet. Skär dem i skivor. Bottna en ugnsform med tomaterna. Salta och peppra fisken. Lägg den ovanpå tomaterna i formen. Skär soltorkade tomater och urkärnade svarta oliver i bitar och strö över. Toppa med riven eller smulad fetaost. Baka i ugnen ca 10 minuter eller till dess fisken är precis genomkokt, köttet ska bli vitt.Servera förslagsvis med kokt potatis eller potatismos.
Visningar:
2403
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Torsk recept
Torsk gratäng
av Lena
över 2 månader
Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Fisk-Favoriten
av Lucaso
över 2 månader
Lax i dillsås
av Queenie
över 2 månader