Toscapäron

Mums

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4-6 väl mogna päron

Glasyr:
50 g flagad mandel
50 g smör eller margarin
3/4 dl socker
1 msk vetemjöl
2 msk mjölk

Gör så här

Skala päronen och dela dem. Lägg frukthalvorna på ett ugnssäkert fat. Smält fettet, blanda ner övriga ingredienser och sjud upp under omrörning.

Häll glasyren över frukten och grädda mitt i ugnen tills rätten har fått vacker färg, ca 10 minuter. Ät rätten ljummen med halvsmält glass eller vispad grädde.
Visningar:
3073
Sparat:
28

LIKNANDE RECEPT

Toscapäron recept
Toscapäron med ..
av tina62
över 2 månader
Toscapäron
av UllaC
över 2 månader
Toscaäpplen ell
över 2 månader
Toscapäron
över 2 månader
Toscapäron
av Malle47
över 2 månader
Toscapäron med
av MrsC
över 2 månader