Toscapäron

Till efterrätt vid söndagsmiddagen kanske?

Betyg (3 röster)
Antal personer
1-4

Ingredienser

75 g matfett
1 dl socker
75 g hackade nötter (t ex valnötter och cashewnötter)
2 msk mjölk
2 msk vetemjöl
4 mogna päron

Gör så här

Blanda matfett, socker, nötter, mjölk och vetemjöl i en kastrull. Låt smälta ihop på svag värme under omrörning. Skala, dela och kärna ur päronen och lägg i en form. Fördela toscasmeten över och gratinera i 200° cirka 10 min tills de fått färg. Servera med grädde smaksatt med rivet citronskal.
Visningar:
2053
Sparat:
21

LIKNANDE RECEPT

Toscapäron recept
Toscapäron med ..
av tina62
över 2 månader
Toscapäron
av UllaC
över 2 månader
Toscaäpplen ell
över 2 månader
Toscapäron
över 2 månader
Toscapäron
av Malle47
över 2 månader
Toscapäron med
av MrsC
över 2 månader