Trattkantarell- och baconcrêpes

lika gott att äta som för- eller varmrätt.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

Smet:
3 ägg
2 1/2 dl mjöl
0,5 tsk salt
6 dl mjölk
2 msk smör eller margarin
Fyllning:
1 gul lök
1 l färska trattkantareller
salt
peppar
1 pkt bacon
2 msk vetemjöl
3 dl grädde/mjölk
1 dl riven ost

Gör så här

Gör en pannkakssmet för 4 pers.(se mjölpkt.) Grädda som vanliga pannkakor. Finhacka en gul lök, fräs med en liter trattkantareller, salta peppra. Ta upp, Knaperstek ett pkt bacon, lägg i svamp/lök ipannan. Pudra över 2 msk mjöl, slå på 3 dl mjölk eller gräddmjölk. koka ihop och låt det bli ganska tjockt. Fyll pannkakorna. Lägg i smord form och strö över riven ost. Gratinera 5 min ät och njut. Grönsallad är gott till.
Visningar:
5190
Sparat:
44

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.