Tunna revebnsspjäll

Revbensspjäll med klyftpotatis och kall yoghurtsås med röd curry.

Betyg (2 röster)
Antal personer
8 st
Tunna revebnsspjäll

Ingredienser

2 kg revbensspjäll
salt
2 msk citronpeppar
2 msk timjan
1 dl honung
svartpeppar

Yoghurtsåsen:
Blanda 3 dl matlagningsyoghurt ,
1 tsk röd currypasta
2 msk flytande honung
1 tsk salt

Gör så här

Salta och krydda revbensspjällen, avsluta med att ringla över honung.
baka i 200 graders ugn c a 40 minuter.
Skala och klyfta potatisen och skär den i klyftor.
Lägg den i en ugnsfast form och låt stå i ugnen, under långpannan med spjällen. De tar ungefär lika lång tid.
Rör om potatisen och vänd på spjällen efter halva tiden.
Servera revbensspjällen med klyftpotatis, brysselkål och en kall joghurtsås med röd currypasta,
Visningar:
23357
Sparat:
59

LIKNANDE RECEPT

Kycklingfilé i
av ros
över 2 månader
Italiensk marin
över 2 månader
Mustig kasslerg
av maggi
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Mexikansk köttf
över 2 månader
Potatischeeseca
över 2 månader