Tunna russinkakor

Smälter i munnen!

Betyg (3 röster)
Antal personer
20 st
Tunna russinkakor

Ingredienser

200 g smör
1,5 dl socker
3,5 - 4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1,5 dl russin

Gör så här

Ugn 175°
Blanda allt utom russinen till en jämn deg, gärna i matberedare.
Till sist knådar du in russinen för hand. Lägg degen i plast
och låt den vila i kylskåp någon timme.
Dela degen i 20 bitar, rulla och platta till dem lite.
Lägg på bakplåtspappersklädd plåt.
Grädda i 10-15 minuter.
Visningar:
1901
Sparat:
59

LIKNANDE RECEPT

Russinkakor med
av Anten
över 2 månader
Russinkakor
över 2 månader
Russinkakor
över 2 månader
Kryddiga russin
av Bodil56
över 2 månader
Rom - russinkak
av tina62
över 2 månader
Russinkaka med
över 2 månader