Tunnbrödssnurror

Snabbt tillagat och gott. Till buffébordet eller som tilltugg på kvällen.

Betyg (2 röster)
Antal personer
18 st

Ingredienser

2 rödlökar
Matfett
2 msk vinäger
1 msk flytande honung
Salt
Peppar
1 dl kesella
2 mjuka rektangulära tunnbröd
6-8 skivor rökt skinka

Gör så här

Skala och skiva löken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett utan att den får färg. Tillsätt vinäger och honung. Låt det koka ihop några minuter. Smaka av med salt och peppar. Låt röran kallna.
Blanda samman lökröran med kesella. Bred över tunnbröden. Täck med skinkskivor. Rulla ihop tunnbröden från kortsidan och svep in dem i plastfolie. Låt dem ligga kallt till nästa dag.
Skär rullarna i ca 3 cm tjocka skivor strax före serveringen.
Visningar:
2937
Sparat:
147

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.