Tunnbrödswraps med halloumi, broccoli och salsa romesco

Älskar detta

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Tunnbrödswraps med halloumi, broccoli och salsa romesco

Ingredienser

4 Viktunnbröd
2 pkt Fontana Halloumi
1 kg nerskuren broccoli
1 skivad purjolök
1 msk Fontana Original olivolja , Extra Virgin
1 tsk salt
Smör

Salsa romesco:
50 g skållad mandel
2 rostade paprikor
1 pressad vitlök
2 tsk chilipulver
1 msk rödvinsvinäger
1 msk vatten
1 skiva vitt bröd
1 1/2 dl Fontana Original olivolja , Extra Virgin
1 tsk salt

Gör så här

Bred smör på brödet. Mixa salsans ingredienser, utom olivoljan, till en slät massa. Tillsätt olivoljan försiktigt samtidigt som du mixar – först droppvis, sedan i en fin stråle. Smaka av salsan med salt. Skiva halloumi och stek den utan fett i het teflonpanna. Värm en teflonpanna och stek broccoli och purjolök i olivolja, 1/2 dl vatten och salt under lock i 3–4 minuter. Lägg broccoli, purjolök och halloumi på tunnbröden. Tillsätt sedan så mycket salsa romesco du önskar. Rulla ihop tunnbröden. Sedan är det bara att äta.
Visningar:
2389
Sparat:
23

LIKNANDE RECEPT

Tunnbrödswraps recept
Avokadosalsa me..
av mallu16
över 2 månader
Tunnbrödswraps
av MalenaH
över 2 månader
Nyttig och god
över 2 månader