Tzatsiki

Perfekt sås till all sorters kött; kyckling, nöt och fläsk. Även god att dippa!

Betyg (0 röster)
Antal personer
1-4

Ingredienser

1/3 gurka
2 dl Creme Fraiche (ej minifraiche!)
salt
peppar
1-2 vitlöksklyftor

Gör så här

Ta ur gurkans kärnhus och kassera det. (Detta för att inte såsen ska bli så vattnig!).
Hacka återstoden av gurkan i små bitar. Lägg dem i en skål tillsammans med creme fraichen och 1-2 pressade vitlöksklyftor.
Blanda och smaka av med salt och peppar.
Njut!
Visningar:
3111
Sparat:
17

LIKNANDE RECEPT

Tzatsiki recept
Baconlindade ky..
av ros
över 2 månader
Grekisk sallad
över 2 månader
Grönsaksbiffar
över 2 månader
Kycklingspett m
av styvan
över 2 månader
Grekiska hambur
över 2 månader
Grekiskt lantbr..
över 2 månader