Ugnsbakad Cannelloni

Något kladdig att göra men värt det!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4-6

Ingredienser

1 pkt Cannelloni (grova pastarör)
400 g köttfärs
kantareller
1 vitlöksklyfta
1 gul lök
200 g passerade tomater
Oregano
Timjan
Salt
Svartpeppar
Sås:
2 msk margarin
2-2 1/2 msk mjöl
Mjölk
Riven ost
salt
Vitpeppar

Gör så här

Stek köttfärsen smulig. Blanda i den krossade vitlöken på slutet. Stek med de finhackade kantarellerna och lök en stund. Blanda ner tomaterna, smaka av med kryddorna. Fyll pastarören med köttfäsrstuvningen och lägg i en ugnsfast form häll på såsen och grädda i 225 grader i ca 20 minuter eller tills pastan mjuknat. Sås: Smält smör och tillsätt mjöl tills smöret lätt släpper från kanterna. Låt fräsa till nötlukt uppstår. Vispa i mjölk och späd tills bra såskonsistens nås. Tänk på att mjölsåser bör koka minst 12 minuter för att mjölsmaken ska försvinna. Blanda i osten och smaka av med salt och peppar.
Visningar:
3019
Sparat:
14

LIKNANDE RECEPT

Cannelloni recept
Cannelloni med ..
över 2 månader
Cannelloni med
av LEDIVO
över 2 månader
Cannelloni
av Lena
över 2 månader
Cannelloni fyll
av Prima
över 2 månader
Canneloni med s
över 2 månader
Cannelloni med
av Lolan
över 2 månader