Ugnsbakad lax i folie

Snabbt, enkelt & somrigt.

Betyg (2 röster)

Ingredienser

Lax
1 pkt Fryst Dill
1 st Citron
Salt
Aluminiumfolie

Gör så här

Drag bort skinnet ifrån laxen (be försäljaren att göra det). Dränk den liggandes på en foliebit med citron och ha på en massa dill. Salta lite. Vira folien runt fisken och vips in i ugnen på ca 200 grader ca 40 min, beroende på tjocklek. Serveras m. sås och potatis. Recept på den bästa såsen se: "Somrig dillsås"
Visningar:
10696
Sparat:
25

LIKNANDE RECEPT

Ugnsbakad laxfi
av Mariej
över 2 månader
Lax a´la Ankar
över 2 månader
Italiensk marin
över 2 månader
Ugnsbakad lax m
av lennali
över 2 månader
Marängäppelkaka
över 2 månader
Monikas ris och
över 2 månader