Ugnslagad potatissallad med stekt fiskfilé

Potatissallad på ett gott och annorlunda sätt...

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Ugnslagad potatissallad med stekt fiskfilé

Ingredienser

10-12 potatisar
2 rödlökar
100 g rucolasallad
250 g körsbärstomater
3 msk olivolja
600 g fiskfilé, t ex spätta
1 msk vinäger
1 tsk salt
1 krm peppar
1 msk flytande margarin
1 tsk salt
1/2 tsk citronpeppar

Gör så här

Ugn 250 grader.
Skala och skär potatisen i tunna skivor.
Skala och skär löken i klyftor.
Lägg potatis och lök i en långpanna klädd med bakplåtspapper.
Ringla över 3 msk olivolja och 1 msk vinäger.
Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar.
Tillaga mitt i ugnen i, ca 20 minuter.
Skölj salladen och tomaterna.
Stek fisken i 1 msk flytande margarin 2-3 minuter per sida.
Krydda med 1 tsk salt och gärna 1/2 tsk citronpeppar.
Vänd ner sallad och tomater i potatisen.
Servera den ugnslagade potatissalladen med
fisk, bröd och fruktdessert.
Visningar:
2772
Sparat:
23

LIKNANDE RECEPT

Potatissallad recept
Supergod potati..
över 2 månader
Färskpotatissal
över 2 månader
Fläskfilé med p..
av ros
över 2 månader
Fransk potatiss
över 2 månader
Grillad Lax med..
över 2 månader
Gills smarriga
av Gillsan
över 2 månader