Ugnsomelett i rutor

Perfekt att ha med på utflykten!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

6 ägg
1 dl vatten
salt,
peppar
2 skivade chorizokorvar
1 röd hackad paprika
1 dl hackad persilja
200 g keso

Gör så här

Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar.
Blanda korv, paprika och persilja i en ugnsfast form med bakpapper, ca 20 x 30 cm. Häll över äggsmeten. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min (225 graders värme).
Skär i bitar och lägg bakpapper mellan varje.
Servera med keson.
Visningar:
945
Sparat:
16

LIKNANDE RECEPT

Ugnsomelett recept
Ugnsomelett med..
över 2 månader
Ugnsomelett med
av UllaC
över 2 månader
Ugnsomelett med
över 2 månader
Ugnsomelett med
av MrsC
över 2 månader
Italiensk bondo
av MrsC
över 2 månader