Ullas Janssons frestelse

Blir alltid lika god.

Betyg (3 röster)
Antal personer
4-6

Ingredienser

10 potatis
1 gul lök
1 liten burk anjovisfileer + spadet
3 dl vispgrädde
margarin
skorpmjöl

Gör så här

1. Skala och strimla potatisen. 2. Hacka löken. 3. Varva potatis och lök i en smord form. 4. Dela anjovisbitarna och lägg den över potatisen. Häll även spadet över. 5. Häll grädden ovanpå. 6. Små klickar med margarin kan läggas över. 7. Häll ev. lite skorpmjöl över. 200 grader i ugnen i ca 30 mnuter. Mot slutet häller man på ytterliggar lite mjölk eller grädde.
Visningar:
2261
Sparat:
51

LIKNANDE RECEPT

Knuts frestelse
över 2 månader
Kasslerfrestels
över 2 månader
LCHF - Janssons
av tompa48
över 2 månader
Mammas havrekak
över 2 månader
Hälla-ut-bröd
av tina62
över 2 månader
Pitabröd med ti..
av MrsC
över 2 månader