Ullas malda leverbiffar

Mycket goda. Eftersom de är uppblandade med fläskfärs, så har de inte så stark leversmak. Uppskattas även av barn.

Betyg (2 röster)
Antal personer
8 - 10

Ingredienser

1 kg leverfärs - från gris
1 kg fläskfärs
2 lökar (rivna)
mjölk
2 ägg
ca 1 tsk salt
1 1/2 tsk peppar
1 msk matfett

Gör så här

Blanda lever- och fläskfärs. Riv lökarna och blanda dem i smeten. Häll i mjölk tills smeten blir ganska lös. Tillsätt äggen. Tillsätt salt och peppar. Klicka ut smeten med en sked och stek bifarna mycket sakta. Smeten kan frysas.
Visningar:
9174
Sparat:
62

LIKNANDE RECEPT

Leverbiffar recept
Kycklingleverbi..
av gummsen
över 2 månader
Vitlöksångande
över 2 månader
Mild leverbiff
av lennali
över 2 månader
Mald leverbiff
av Bappi
över 2 månader
Hemgjorda lever
av Bappi
över 2 månader