Ullas Oxfärsgratäng

Rena festrätten!

Betyg (0 röster)
Antal personer
10-12

Ingredienser

10-12 potatis
4-5 lökar
2 msk margarin
2 tsk senap (fransk)
3 dl grädde
2 tsk buljong
500 g oxfärs
Salt
peppar
Riven ost
Senapspulver

Gör så här

1. Blanda grädden och senapen. 2. Smörj en form. 3. Varva strimlad potatis, lök och färs i formen.( Den strimlade potatisen och löken fräses tillsammans först.) 4. Krydda mellan varven med salt, peppar och buljongpulver. 5. Översta lagret skall vara potatis. 6. Häll gräddblandningen över. Strö riven ost över alltihop. 225 grader i ca 40 minuter Servera en supergod sallad till.
Visningar:
1684
Sparat:
17

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.