Vaniljbär på havrebotten

En gräddad pajbotten fylld med vaniljkräm och bär.

Betyg (0 röster)
Antal personer
8-10

Ingredienser

Havrebotten:
150 g margarin
1/2 dl socker
2 1/2 dl havregryn
2 1/2 dl mjöl

Fyllning:
Ca 4 dl vaniljkräm
4 dl bär, tex, blåbär och hallon

Gör så här

Blanda de torra ingredienserna.
Smält margarinet och blanda det med torrblandningen. Blanda samman till en deg och tryck ut den i en smord pajform, ca 24 cm i diameter.

Grädda i nedre delen av ugnen i 20 minuter i 200 grader.
Låt svalna något.
Fyll skalet med vaniljkräm och strö på bären.
Visningar:
820
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Vaniljbär recept
Pepparkakschees..
över 2 månader
Glass au fourtå..
av LEDIVO
över 2 månader
Katalansk vanil
av Lolan
över 2 månader