Varm äggsallad med romröra

En härlig lunch eller lättare middag med lättstekt sallad.
Blanda gärna flera salladssorter.

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st

Ingredienser

2 ägg
1 färsk lök
4 dl grovstrimlad sallad
1 tsk olja
2 krm salt
1/2 krm svartpeppar

Romröra:
1 dl kesella (10 %)
1/2 dl stenbitsrom
2 msk hackad gräslök

Tillbehör:
kokt färskpotatis,
körsbärstomater,
hårt bröd

Gör så här

1. Hårdkoka äggen.
2. Rör ihop kesella, rom och gräslök.
3. Skiva löken. Fräs lök och sallad hastigt i olja i en stekpanna.
Krydda med salt och peppar. Servera med halverade ägg och
romröra.
Visningar:
643
Sparat:
3

LIKNANDE RECEPT

Äggsallad recept
Äggsallad (till..
av Lenkan
över 2 månader
Paj med Västerb..
över 2 månader
Äggsallad
över 2 månader
Äggsallad
över 2 månader
Bacon & äggmack
av MrsC
över 2 månader
Äggsallad
av Queenie
över 2 månader