Varm dubbelmacka med skinka och dragon

Gott

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st
Varm dubbelmacka med skinka och dragon

Ingredienser

1 dl keso naturell
1 1/2 - 2 tsk fransk senap
1 krm dragon
4 skivor vitt bröd
2 skivor rökt skinka
smör

Gör så här

Blanda keson med senap och dragon. Lägg ihop bröden med skinka och keso blandningen emellan. Stek bröden i smör i en stekpanna ca 2 minuter på varje sida eller tillaga dem i smörgåsjärn.
Visningar:
1608
Sparat:
22

LIKNANDE RECEPT

Stekt tonfiskma
av lennali
över 2 månader
Skinksnittar
av MrsC
över 2 månader
Kistmackor
av buu
över 2 månader
Snabb fisk & sk
av MrsC
över 2 månader
Kantarellmacka
över 2 månader
Cobb-sandwich m
av styvan
över 2 månader