Varm gubbröra

En klassiker på smörgåsbordet...
Namnet gubbröra kommer antagligen från att den förr troligen var förbehållen "gubbarna".

Betyg (2 röster)
Antal personer
4 st
Varm gubbröra

Ingredienser

4 - 5 hårdkokta hackade ägg
1 stor finhackad gul lök
1 ask ansjovisfileer (125g)
2 msk margarin
klippt dill rikligt
persilja

Gör så här

Skär ansjovisen i små bitar.
Fräs löken i matfettet tills den är ljusgul och mjuk.
Tillsätt äggen och ansjovisen och låt alltsammans fräsa upp och bli riktigt hett.
Strö kryddgrönt över och bjud knäckebröd med smör och ost till.
Visningar:
7690
Sparat:
35

LIKNANDE RECEPT

Gubbröra recept
Tunnbrödsrulle ..
över 2 månader
Gubbröra, somma..
över 2 månader
Kryddig gubbrör
av ros
över 2 månader
Den Gyldene Fre
av MrsC
över 2 månader
Gubbröra  LCHF
över 2 månader
Mild gubbröra p
av MrsC
över 2 månader