Varm lövbiffmacka

Höstmacka med skogens guld.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Varm lövbiffmacka

Ingredienser

4 skivor kantskuret formbröd
2 msk bredbar leverpastej
400 g lövbiff
100 g färska champinjoner
Salt
Peppar
1 dl crème fraiche
1 msk konjak
1 tsk soja
1 tsk kapris
1 dl riven ost
4 dl baconskivor

Garnering:
Tomatklyftor
Persilja

Gör så här

Bred leverpastejen på skivorna. Strimla köttet. Ansa och skiva svampen. Fräs köttet gyllene. Krydda. Ta upp köttet. Fräs svampen i matfett tills vätskan kokat in. Lägg tillbaka köttet och tillsätt crème fraiche. Låt koka upp och puttra i några minuter. Smaka av med salt, peppar, konjak, soja och kapris. Fördela över smörgåsarna, strö över ost.

Ställ in i ugnen ca 10 min 225 grader.

Knaperstek baconet och lägg på de nygratinerade mackorna och garnera.
Visningar:
2817
Sparat:
49

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.