Varma sharonfrukter med fransk kräm

Syrlig dessertkräm heter crème chantilly på franska, gott och lite annorlunda.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 sharonfrukter (kakifrukter)
4 tsk farin eller råsocker
1 dl vispad grädde
1 dl vispad crème fraiche
1 tsk vaniljsocker
1 tsk florsocke

Gör så här

Värm ugnen till 225 grader. Klyv frukten och strö socker på snittytorna. Baka frukten i 10 minuter. Vänd under tiden ihop den vispade grädden med vispad crème fraiche, vanilj- och florsocker.

Vid servering: Ställ fram frukten varm och såsen kall.
Visningar:
1653
Sparat:
4

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Ugnsbakad laxfi
av Mariej
över 2 månader
Underbar kyckli
av Marre73
över 2 månader
Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Makalös kycklin
av Marre73
över 2 månader