Viltgulasch

Går lika bra att använda nötfärs.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4-6

Ingredienser

400 g älgfärs
4 gula lökar
1 1/2 tsk salt
3 tsk paprikapulver
4 msk tomatpuré
1-1 1/2 dl köttbuljong
2 dl creme fraiche
1 röd paprika
1 dl hackad persilja
1 msk senap
1 msk soja
Svartpeppar

Gör så här

Skala och hacka löken.

Stek färsen och lägg i löken.
Tillsätt salt, paprikapulver, tomatpuré och buljong.
Koka på svag värme under lock i ca 15 minuter.

Hacka paprikan och ha i.
Blanda creme fraiche, senap, soja, paprika, persilja och peppar. Rör ner blandningen och låt alltsammans bli varmt.

Servera med pasta eller ris och en tomatsallad.
Visningar:
828
Sparat:
22

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.