Viltskav på Italienska

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

300 G Penne eller annan pasta (gärna fullkornspasta)
1 paket viltskav 240 g
1 msk olivolja
2 dl färdig tomatsås
0,5 dl vatten
0,5 hackad färsk basilika
100g feta ost

Gör så här

Koka pastan. Fräs viltskaven på stark värme i oljan tills all vätska kokat bort och viltskaven fått lite färg.

Tillsätt tomatsås, vatten och basilika. Sänk värmen och låt koka ihop på svag värme ca 1 minut. Smaka av med salt och peppar.

Blanda såsen med pasten. Smula över fetaosten och garnera med lite extra basilikablad.
Visningar:
890
Sparat:
5

LIKNANDE RECEPT

Viltskav recept
Viltskavspasta
av MrsC
över 2 månader
Viltskavsgryta
över 2 månader
Renskav med pre
över 2 månader
Lasagne med ren
av styvan
över 2 månader
Viltgryta
över 2 månader
Viltkebab med h
över 2 månader