Vinbärsskum med mynta

Sommarrecept när vinbären är röda och mogna.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Vinbärsskum med mynta

Ingredienser

2 dl vinbär
1/2 brk kesella
1 msk färsk, hackad mynta
1 tsk Dansukker Vaniljsocker med äkta vanilj
2 äggvitor
3/4 dl Dansukker Fruktsocker

Garnering:
Vinbär
Mynta

Gör så här

Mosa eller mixa bären.
Blanda moset med kesellan, myntan och vaniljsockret.
Vispa äggvitorna och fruktsockret till fast skum och vänd ner i bärblandningen.
Fördela i 4 portionsglas.
Ställ i kylskåp till serveringen.
Garnera gärna vinbärsskummet med några hela bär och en myntakvist.
Du kan byta ut vinbären mot andra bär.
Visningar:
1559
Sparat:
41

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.