Vit chokladmousse med fruktsalsa

En mumsig efterrätt

Betyg (1 röst)
Antal personer
8 st

Ingredienser

2 dl vispgrädde
200 g vit blockchoklad
2 dl kesella


1 mango
2 nektariner eller persikor
½ dl mynta, hackade blad
1 msk socker eller flytande honung
200 g björnbär

Gör så här

Vispa grädden. Smält chokladen i vattenbad. Blanda den smälta chokladen med kesellan, rör ner grädden.
Fördela smeten i 8 glas och ställ i kylen att stelna minst 2 timmar.

Skala och kärna ur frukten och skär den i små tärningar.
Blanda med mynta och socker (eller honung) och ställ i kylen.
Skeda salsan över moussen strax före servering.
( istället för mango, nektariner o persikor använde vi frysta hallon o blåbär)
Visningar:
1222
Sparat:
16

LIKNANDE RECEPT

Chokladmousse recept
-LCHF Chokladmo..
över 2 månader
Tårta Black and
över 2 månader
Påskmoussetårta..
över 2 månader
Jordgubbstårta..
över 2 månader
Enkel chokladtå
över 2 månader