Vit chokladmousse med hallonsås

Helt rätt kombination med Vit Choklad och Hallon. Perfekt avslutning på en god middag

Betyg (3 röster)
Antal personer
8 st

Ingredienser

150 g Vit Choklad
1,5 dl Kesella
1.5 dl Grädde

Hallonsås
150 g Tinade Hallon
1,5 dl Strösocker

Gör så här

1. Smält Chokladen i Mikro eller Vattenbad
2. Vispa grädde, inte för fast utan "lagom".
3. Blanda ner grädden och kesellan i den smälta chokladen utan att blanda för mycket.
4. Spritsa ner i små dricksglas eller liknande och låt stå kallt ca 30 min.
5. Kör de tinade hallonen i matberedare tillsammans med socker tills det blir en sås. Passera genom en fin sil och toppa moussen, nu avsvalnad, ganska generöst.

Låt stå kallt till servering
Visningar:
5287
Sparat:
88

LIKNANDE RECEPT

Chokladmousse recept
-LCHF Chokladmo..
över 2 månader
Pannacotta med ..
över 2 månader
Tårta Black and
över 2 månader
Påskmoussetårta..
över 2 månader
Jordgubbstårta..
över 2 månader
Enkel chokladtå
över 2 månader