Vit glögg

Ruskigt god vit glöggbål! Kan serveras kall med is och lime eller varm med russin och nötter.

Gott tilltugg:
Peppisar med blå castello
Ugnsbakade (200 gr.) dadlar lindade med bacon

Betyg (1 röst)
Antal personer
10-15

Ingredienser

2 lit . torrt vitt vin
20 cl gin (vit rom eller möjligtvis vodka)
4 dl . strösocker
1 vaniljstång (snittad på längden)
3 kanelstänger
2 msk . hela kardemummakärnor
2 msk . nejlikor

Gör så här

Blanda samman och rör tills sockret har löst sig. Låt stå och dra i några dygn. Sila bort kryddorna innan servering.
Visningar:
4713
Sparat:
36

LIKNANDE RECEPT

Glögg recept
Mjuk pepparkaka..
av LEDIVO
över 2 månader
saffransskorpor
av epi
över 2 månader
Hallon med havr
över 2 månader
Julrulltårta
av MrsC
över 2 månader