vita risbräck

Gott att sitta och mumsa på i juldagarna. Lätt att göra

Betyg (1 röst)
vita risbräck

Ingredienser

200 g vitblockchoklad
3 dl rostat ris(ris puffar)
1 dl russin

Gör så här

Hacka chokladen och smält den i mikron eller över ett vatten bad.
Blanda ner rispuffar och russin i den smälta chokladen.

Bred ut smeten på bakplåtspapper och låt den stelna.

Skär sedan risbräcken i bitar.

Välj själv hur du vill ha dem stora små treangelformade eller retangulärea.

Ställ i kylen och ta fram när ni ska äta.
Visningar:
2648
Sparat:
41

LIKNANDE RECEPT

Risbräck
över 2 månader
Risbräck, hemla
av Liliane
över 2 månader
Hallon- och yog
av Queenie
över 2 månader
Mattias risbräc
av annis70
över 2 månader
Risbräck på pek
av Queenie
över 2 månader
Lyxigt risbräck
av Fin
över 2 månader