Vitlökschampinjoner

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st

Ingredienser

24 champinjonhattar
50-100 g smör
3-6 vitlöksklyftor

Gör så här

Stek champinjonhattarna i lite smör på hög värme. Det är viktigt att de inte börjar "vätska" sig, något som lätt händer om stekpannan inte är nog varm. De är klara när de är gyllene. Pressa vitlöksklyftorna och blanda med smöret. Lägg de stekta champinjonhattarna med den runda sidan nedåt, i en snigelformar. Lägg en vitlökssmörklick i varje champinjonhatt. Stek i ugn vid 200-225 oC i 5-10 minuter. Servera med vitt bröd för att suga upp vitlökssmöret!
Visningar:
2141
Sparat:
4
Tapas - Vitlöks..
av mumsan
över 2 månader
Macka med rostb
av Amika
över 2 månader
Vitlökschampinj
av annis70
över 2 månader
Fyllda Vitlöksc
av fee-bee
över 2 månader
Ört- och vitlök
av Queenie
över 2 månader
Vitlökschampinj
av mumsis
över 2 månader