Wraps med dovhjort och coleslaw

Receptet vann Matklubbens Hösttävling 2000!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

2 fänkålsstånd
200 g dovhjortstek, stekt och strimlad (eller nötstek)
ca 1 dl majonnäs
rivet skal av 1 apelsin
salt
grovmalen svartpeppar
4 tortillabröd eller mjuka tunnbröd

Gör så här

Ansa fänkålen och hyvla den mycket tunt, gärna med en så kallad mandolin. Blanda med finstrimlad stek och majonnäs. Smaka av med apelsinskal, salt och peppar. Gör gärna fyllningen en stund i förväg, så hinner alla smaker utvecklas. Värm bröden i 175° ugn i ett par minuter. Fördela fyllningen mitt på brödens övre halva. Vik in bottenoch rulla ihop. Aluminiumfolie eller smörpapper runt gör rullen lättare att handskas med. Servera rullarna nygjorda.
Visningar:
1993
Sparat:
5

LIKNANDE RECEPT

Wraps recept
Wraps med kyckl..
över 2 månader
Amerikansk Cole..
över 2 månader
Vitlöksbröd näs
över 2 månader
Smördegslängd m
över 2 månader
Supergod smörgå..
över 2 månader
Baguette med ky
av Ackis
över 2 månader