Yoghurtbröd

Glutenfri

Betyg (0 röster)
Yoghurtbröd

Ingredienser

6 dl grov glutenfri mjölmix
3/4 dl fibrex
1 ½ dl finhackade torkade aprikoser
1 dl solrosfrön
½ dl linfrön
½ dl sesamfrön
2 msk physillumfrön
1 tsk salt
1 msk brödkryddor t ex kummin, anis, fänkål
2 tsk bikarbonat
3/4 - 1 dl mörk sirap
6 dl yoghurt (eventuellt sojayoghurt)

Gör så här

Blanda samman alla torra ingredienser i en skål. Blanda i sirap och yoghurt och rör hastigt ihop degen. Häll upp i en stor form, skall inte vara fylld till mer än 2/3, och grädda mitt i ugnen i 175° i ca 90 minuter. Täck med folie om brödet blir för mörkt.
Visningar:
8184
Sparat:
49

LIKNANDE RECEPT

Yoghurtbröd recept
Yoghurtbröd til..
av NewDown
över 2 månader
Yoghurtbröd nr
av NewDown
över 2 månader
Yoghurtbröd
av Evsen
över 2 månader
Yoghurtbröd
över 2 månader
Yoghurtbröd
över 2 månader
Äppelyoghurtbrö
över 2 månader