Yoghurtpannacotta med vanilj och citron

Len pudding med god syrlig smak passar till de flesta frukter och bär.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

2 gelatinblad
1 dl mellangrädde
1/2 vaniljstång
Finrivet skal av en liten citron
4 msk strösocker
3 dl turkisk yoghurt

Tillbehör:
200 g hallon
2 nektariner

Gör så här

Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten 5 minuter.

Koka upp grädden med en halverad och urskrapad vaniljstång samt finrivet citronskal.

Ta upp gelatinbladet och låt det smälta i grädden. Tillsätt sockret och låt svalna.

Vispa ner yoghurten och häll upp i glas eller portionsformar. Låt stelna i kyl några timmar.

Garnera med hallon och nektariner.
Visningar:
1152
Sparat:
13
Kryddig yoghurt..
av ros
över 2 månader
Chokladmousseka
av ThomasP
över 2 månader
Yoghurtpannacot
av mafia
över 2 månader
Yoghurtpannacot
av tina62
över 2 månader
LCHF Yoghurtpan
av jbson
över 2 månader
Yoghurtpannacot
av Fin
över 2 månader